+ 31 6 209 79 608 info@norbertbusschers.nl

SHAKESPEARE TAKE AWAY

Verhalen om echt mee te beleven.

SHAKESPEARE TAKE AWAY

Een theatrale wandeling voor groepen tot 100 personen. (Voorlopig 30 personen) 

Iedereen kent de verhalen van William Shakespeare….Toch? Maar wie kan ze echt navertellen? Twee acteurs nemen de toeschouwers vol passie mee op een wandeling en spelen met hun hulp één van zijn bekende tragedies.  

Deze wandeling geeft je op een heel ongedwongen en uiterst komische wijze een onmisbaar stukje theatrale kennis mee. Je krijgt een hele nieuwe kijk op dit eeuwenoude verhaal. Elementen uit de omgeving dragen sterk bij aan de beleving. Moord, liefde, eerzucht en jaloezie. Dat kan alleen maar goed gaan als je er met volle teugen van geniet. Om ongelukken en wraakgevoelens echt helemaal uit te sluiten wordt er gewerkt met zwaarden en kronen van karton.

Logistiek

Vooraf wordt een korte route met het festival afgesproken. Deze kan door een park lopen, een bos of over een industrieterrein. Daar zijn alle benodigde attributen al verstopt. Drie maal 100 deelnemers kunnen per dag mee. Minimum leeftijd 12 jaar. Kinderen vanaf 6 kunnen aan de zijlijn met hun ouders meegenieten. Tijdsduur 30 à 40 minuten al naar gelang het festivalschema toelaat. Geen verdere technische voorzieningen nodig maar wel een duidelijk aangegeven startplek op het terrein. De wandeling ligt buiten de hectiek van het festival. Iedereen is echt een half uurtje weg. 

In de lente en herfst van 2020 wordt een middelgrote pleinvoorstelling voorbereid waarin theater, circus en live muziek samenkomen. Tot 800 toeschouwers kunnen een actuele versie van een bekend verhaal volgen. Circa 5 medewerkers, self supporting en met het publiek rondom. Tipjes van de sluier volgen deze zomer.

 

Neem contact met me op

CONTACT

Norbert Busschers
Boxbergerweg 38
7431 PN Diepenveen
(0031) 6 209 79 608
info@norbertbusschers.nl